Milan Arsenal odds 15 februari

Skrivet av Roy Sennert den 15 februari, 2012

Den 15 februari 2012 möter Milan Arsenal hemma på San Siro. Kan Milan fortsätta sin fina form och slå ett svårslaget Arsenal här? Vi har jämfört odds på båda lagen och hittat två riktigt bra spel beroende på vem man tror vinner. Att det slutar oavgjort finner vi ganska osannolikt och tror på antingen Milan eller Arsenal. Milan är ganska stor favorit om man tittar på oddsen men man får trots allt 2.10 på Milan om man spelar hos bet365.

Skulle man istället tro att Arsenal tar hem segern på onsdag så ger det otroligt 4.00 i odds hos Unibet. Att Arsenal skulle vinna är inte alls osannolikt och till ett så bra odds känns det väldigt intressant.

Andra intressanta spel man kan göra i matchen mellan Milan och Arsenal är att spela på vem som gör flest mål av Zlatan Ibrahimovic och Robin Van Persie. Robin Van Persie är i kanonform och ger hela 4.00 i odds medan Zlatan ger 2.90 i odds.

Nu har du fått lite bra spelförslag på denna match och man kan nästan inte låta bli att spela på en sådan intressant match. Du har väl redan planerat in så att du kan se matchen ostört?

Milan Arsenal Fakta

  • Match: Milan – Arsenal
  • Var: San Siro
  • När: 15 februari 2012, klockan 20:45
  • TV: Viasat Fotboll

Troliga laguppställningar

Milan: Abbiati; Abate, Mexes, Thiago Silva, Mesbah; Ambrosini, Van Bommel, Nocerino, Boateng; Ibrahimovic, Robinho

Arsenal: Szczesny; Sagna, Vermaelen, Koscielny, Gibbs; Arteta, Song, Ramsey; Oxlade-Chamberlain, Van Persie, Walcott

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: