Odds på årets bästa film

Skrivet av Johanna Larsson den 20 januari, 2012

Den 23 januari är det dags för 2012 års Guldbaggegala som går av stapeln på Cirkus i Stockholm och vi har bästa odds på de olika alternativen. Storfavoriten i år är filmen Simon och ekarna som fått hel 13 nomineringar och slår rekord i Guldbagge-sammanhang. Filmens regissör Lisa Ohlin tror dock inte på att filmen ska vinna priset för bästa film. Priskategorierna har i år utökats med sju stycken och det kan delvis bero på det att Simon och ekarna har fått så många nomineringar. Man tror också att Simon och ekarna har nått sådan framgång på grund av det är en påkostad film, det kostade hela 60 miljoner kronor att göra filmen. Andra filmer som är nominerade för priset årets bästa film är Apflickorna och Play. Hos Unibet Odds kan du satsa en slant på, Bästa film, Bästa kvinnliga huvudroll, Bästa manliga huvudroll, Bästa manus och Bästa regissör.

Unibets odds på Guldbaggegalan 2012

Bästa film och odds:

 • Simon och ekarna 1,55
 • Apflickorna 2,50
 • Play 7,00

Bästa kvinnliga huvudroll:

 • Helen Sjöholm (Simon och ekarna) 1,80
 • Ann Petrén (Happy end) 2,50
 • Magdalena Poplawalska (Between two fires) 4,50

Bästa manliga huvudroll:

 • Sven-Bertil Taube (En enkel till Antibes) 1,65
 • Mikael Persbrandt (Stockholm östra) 2,50
 • Kevin Vaz (Play) 5,00

Bästa manus:

 • Apflickorna 2,00
 • Stockholm östra 2,50
 • Play 3,50

Bästa regissör:

 • Lisa Ohlin (Simon och ekarna) 1,65
 • Lisa Aschan (Apflickorna) 2,20
 • Ruben Östlund (Play) 8,00

Spela på årets bästa film hos Unibet till ovan odds här >>

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: