Vem vinner Idol 2011 odds

Skrivet av Johanna Larsson den 5 december, 2011

Vi ser fram emot en riktig höjdarkväll på lördag när Idol 2011 ska röstas fram och här hittar du odds på de möjliga vinnarna. Du kan du vinna pengar bara genom att satsa en slant på rätt vinnare i Idol 2011. Satsningen gör du hos Betsson och här nedan kan du se oddsen. Har du inte spelat hos Betsson tidigare så dubblar Betsson din första insättning när du öppnar ett konto och lägger ett spel hos Betsson Odds. Du kan få upp till 1000 kr extra att spela för.

Moa fick lämna Idol efter att ha blivit utröstad på ett fullsatt Skandinavium i Göteborg på lördagen. Kvar är nu Amanda Fondell och Robin Stjernberg som ska slåss om Idol-titeln på Globen i Stockholm nästa lördag. Att Robin blev både överraskad och skitglad gick ju inte att ta miste på när han dansade omkring med La Fondell på scenen efter att han fick veta att han blev en av de två som ska uppträda på Globen på lördag. Amanda Fondell som har haft framgångar hela vägen kändes mer självklar som finalist. Vi ser som sagt fram emot en riktigt spännande avslutning på Idol-äventyret för den här gången. Hos Betsson kan du lätt vinna en slant bara genom att satsa på rätt vinnaren.

En satsad 100-lapp på Amanda som Idolvinnare ger 150 kronor tillbaka vid vinst, medan Robin ger 250 kronor.

Odds på vem som vinner Idol 2011

  • Amanda Fondell – Odds: 1,50
  • Robin Stjernberg – Odds: 2,50

Spela på vinnaren i Idol här >>

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: