Odds på en vit jul 2011

Skrivet av Johanna Larsson den 2 november, 2011

Här hittar du nu odds på om det blir en vit jul 2011. Hos Betsafe kan man spela om i princip vad som helst, du kan spela om vem som vinner i Idol, vem som får nobelpriset i litteratur, om riksdagsval och givetvis om en massa sporthändelser. Nu kan du precis som i fjol spela om årets julväder och Betsafe erbjuder dig att sätta en slant på om du tror att vi får en vit jul i Stockholm och Göteborg. Med förra årets vargavinter i minnet och uttalanden om vi kommer att få uppleva en liknande vinter i år bör din satsning vara ett enkelt val.

Den 5 december är slutdatum för dig som vill spela om julvädret hos Betsafe där du alltså kan satsa pengar på om du tror att det blir en vit jul i antingen Stockholm eller Göteborg eller i bägge städerna. Godkända spel innebära att snötäcket måste vara minst 1 cm eller mer den 24 december. I år är Göteborg favoriten framför Stockholm om att få en vit jul och spel på Göteborg ger dig 1,28 gånger insatsen och satsningar på en vit jul i Stockholm ger dig 1,35 gånger insatsen. Spelar du på en icke vit jul i Stockholm är oddsen 2,90 respektive 3,30 för Göteborg. Passa på att tjäna en slant om du tror dig veta om vi får en vit jul i år.

Odds på en vit jul i Stockholm/Göteborg 2011:

Vit jul i Stockholm
Kommer det att vara ett 1 cm tjockt snötäcke eller mer i Stockholm den 24 december 2011

Nej - 1,35
Ja - 2,90

Vit jul i Göteborg
Kommer det att vara ett 1 cm tjockt snötäcke eller mer i Göteborg den 24 december 2011

Nej - 1,28
Ja - 3,30

1000 kr i bonus för nya kunder hos Betsafe

Är du inte redan kund hos Betsafe har du rätt att få 100 % i bonus på din första insättning, bonuserbjudandet kan ge dig upp till max 1000 kr. Hämta din Betsafe bonus här.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: