Grandiosamatchen

Skrivet av Fredrik Andersson den 8 november, 2011

För första gången genom tiderna kan man nu spela på pizza i Sverige. Det står alltså mellan två olika pizzor och bara en kan gå vinnande ur denna strid. Det finns två smaker av Grandiosa pizzan i butiker och det är Diablo och El Nacho. Den 1:e januari 2012 så kommer det endast finnas en av dessa smaker kvar.

Detta är en ny sak som Betsson provar som involverar konsumenter för att avgöra det mest populära alternativet. Konsumenterna får skriva hejaramsor och tävla om 55-tums 3D-TV, matchbiljetter och mycket annat. Diablo och El Nacho är två väldigt populära pizzor och det ska bli kul att se vilken som går vinnande ur denna striden.

Hela hösten kommer alla kunna supporta sin favoritpizza via Facebooksidan för Grandiosa. Man får möjlighet att vinna pengar via live-bettingen direkt på nätet och man kan följa oddset på pizzamatchen.

Grandiosmatchen – Tävlande

  • Grandiosa X-tra allt Hämtpizza Diablo
  • Grandiosa X-tra allt Hämtpizza El Nacho

Oddsen avgörs av försäljningssiffrorna och du hittar mer om kampanjen på www.grandiosamatchen.se eller på Facebook www.facebook.com/pizzagrandiosasverige.
Alla betting på pizzorna görs på Betsson.com så passa på att spela på din favorit. Gilla grandiosa för att vara med och tävla om priserna.

{ 1 comment… read it below or add one }

Julius Celik 14 november, 2011 kl. 03:25

El nacho bra, el nacho bäst, utan el nacho – ingen fest!

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: