Augustpriset 2011 Odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 20 november, 2011

Vem vinner Augustpriset 2011? Vi har odds på de olika kandidaterna och spelbolagen tror att det blir Amanda Svensson som vinner. Det är på måndag den 21 november som det hela avgörs och här hittar ni odds på att de olika kandidaterna ska vinna Augustpriset 2011. Vem blir det som vinner detta ärofulla pris i skönlitteratur?

Årets nomineringar till Augustpriset i skönlitteratur tillkännagavs under oktober. Det är sex personer som är nominerade och av de sex är två debutanter, en tidigare vinnare, en diktsamling och en roman. Enligt Betsson blir det ingen av de fem som vinner utan istället Amanda Svensson som redan har hunnit ge ut två böcker. Hon är nu nominerad för ”Välkommen till den här världen”.

- ”Välkommen till den här världen” handlar om ett triangeldrama som innehåller kärlek, vänskap och svartsjuka mellan tre unga människor. Boken har blivit flitigt recenserad och kritikerrosad tack vare dess energiska och annorlunda språkbruk, men även för dess skildringar av unga människor. Det är en favorit hos oss och enligt våra oddssättare också en klar favorit till årets Augustpris i skönlitteratur, säger Thomas Bertilsson på Betsson.

Vem vinner Augustpriset 2011 Odds

  • Amanda Svensson – Välkommen till den här världen – 2,10
  • Eva-Marie Liffner – Lacrimosa – 3,00
  • Tomas Bannerhed – Korparna – 5,00
  • Carolina Fredriksson – Flod – 7,00
  • Bengt Ohlsson – Rekviem för John Cummings – 9,50
  • Sören Bondeson – En m3 jord – 11,00

Tror du dig veta vem som vinner Augustpriset 2011? Då är det läge att lägga ett spel på vem som vinner Augustpriset 2011 här. Anger du bonuskod ”Oddsbonus” när du registrerar dig så får du även en gratis skraplott utöver din vanliga insättningsbonus.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: