Odds på årets julklapp

Skrivet av Fredrik Andersson den 13 oktober, 2011

Varje år så utses en julklapp till ”årets julklapp”. Nu finns odds på lite olika julklappar som kan tänkas bli årets julklapp 2011. Tror du dig ha på känn vilket som blir årets julklapp 2011 så är det bara att spela en slant till odds enligt nedan. Det är alltså redan i november som Handelns Utredningsinstitut (HUI) utser årets julklapp. Förra året var det läsplatta och det var ganska lätt att gissa sig till. Enligt oddsen så ligger kaffemaskinen bäst till i år. Sätter du 100 kronor på att kaffemaskinen blir årets julklapp och får rätt så får du 350 kronor tillbaka.

Årets julklapp 2011 – Odds

 • Kaffemaskin – 3.50
 • One-piece – 5.00
 • Smartphone – 7.00
 • Träningsskor – 8.00
 • Gruppsköpspresentkort – 9.00
 • Färgglada klockor – 11.00
 • Färgglada strumpor – 13.00
 • Sällskapsspel – 15.00
 • Stora hörlurar – 15.00
 • Skönhetsupplevelse – 16.00
 • Prenumeration – 16.00
 • Träningskort – 18.00
 • Tv- och datorspel – 20.00
 • Segway – 100.00

Lägg dina spel på årets julklapp 2011 här >>

HUI utgår från tre olika kriterier när man utser årets julklapp.

 • Produkten skall vara en nyhet eller ha fått nyväckt intresse detta år.
 • Produkten ska svara för ett högt försäljningsvärde eller säljas i stort antal.
 • Produkten ska representera den tid som vi lever i just nu.

Som ni ser så har Betsson kaffemaskinen som lågoddsare medan klädplagget One-Piece inte ligger långt efter på 5 i odds. Även smartphonen känns som en trolig kandidat och där får du 7 i odds. Tror du på högoddsaren Segway så får du hela 100 gånger pengarna om det skulle bli årets julklapp. Ta dig en funderar och lägg ett spel hos Betsson för att höja spänningen inför jul. Vem vet, kanske kan ditt vad betala av just den julklappen som du spelar på.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: