Manchester United Manchester City odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 22 oktober, 2011

En av höstens bästa matcher går av stapeln på söndag och vi har bästa odds så klart. Det är derbyt mellan Manchester United och Manchester City som spelas på Old Trafford nu på söndag den 23 oktober 2011 och matchstart är redan klockan 14:30. Det är svårt att hitta gratis live streams på matchen men den sänds på Viasat Fotboll för er som har den kanalen.

Gratis liveoddsspel på Manchester United mot Manchester City
Följ instruktioner för att få ett gratis liveoddsspel (värde 250 kr).

  • Registrera ett nytt konto på bet365 här.
  • Placera ett spel före avspart på matchen mellan Man Utd mot Man City.
  • När matchen startat, placera ytterligare ett spel på valfri liveoddsmarknad.
  • Skulle ditt först placerade liveoddsspel gå förlorat så betalar bet365 tillbaka insatsen upp till värdet på det största spelet före matchstart.

Manchester United ligger just nu på andra plats i tabellen på 20 poäng och Manchester City leder med 22 poäng. Denna match är alltså otroligt viktig för båda lagen och den dikterar lite framtiden av Premier League. Mötet mellan Manchester United och Manchester City är ett klassiskt möte som inte får missas.

Jämför odds på Manchester United mot Manchester City

SpelbolagMan UtdOavgjortMan City
Bet24:2.003.353.65
Bet365:2.103.403.75
Betsson:2.133.253.65
Betsafe:2.053.303.70
Nordicbet:2.073.303.75
Unibet:2.053.303.85
ComeOn:2.013.363.70

Man Utd mot Man City speltips

Det finns en hel del intressanta möjligheter på denna match. Vi väljer att spela på att Wayne Rooney gör mål till ett odds på 2.05 hos bet365. Sen väljer vi även att spela på oavgjort resultat i matchentill 3.45 i odds. Det räcker med att ett spel sitter så tjänar vi pengar.

Oavsätt så kan vi se fram mot en riktigt spännande match mellan Manchester United och Manchester City. Ett derby man helst borde se på plats men det får väl duga på TVn också. Tänk på att ni som ny spelare kan utnyttja en oddsbonus hos bet365 på 1000 kronor. Frågan är om Wayne Rooney kan nå upp till sin fulla potential och kanske avgöra matchen? Som vi nämde ovan så tror vi att han minst gör 1 mål och vi tror och hoppas på ett oavgjort resultat mellan Manchester United och Manchester City.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: