Odds på Juholt

Skrivet av Fredrik Andersson den 12 oktober, 2011

Spela om Håkan Juholts framtid hos Unibet. Det blåser riktigt rejält kring Socialdemokraternas ledare Juholt för tillfället och frågan är kommer han att sitta kvar eller måste han avgå. De flesta har väl tappat förtroende för honom vid det här laget men enligt Unibets odds som kommer Juholt att sitta kvar månaden ut i alla fall. Nu kan du sätta en slant på Juholt framtid hos Unibet.

Unibets Sverigechef Håkan Jerner meddelar att spelen rasade in så fort spelbolaget öppnade möjligheten att spela på Juholts framtid som s-ledare. Spelarna är verkligen intresserade av att satsa pengar på den här heta politiska frågan. Den enorma mängden spel har gjort att oddsen på Juholts avgång har chocksänkts. Allt pekar nu mot att han kommer att avgå före den 31 oktober.

Aktuella odds från Unibet:

Avgår Håkan Juholt som partiordförande innan den sista oktober 2011?

  • Ja 1,57
  • Nej 2,25

Spela på Håkan Juholts framtid här >>

120 % i startbonus hos Unibet Odds

Gillar du odds och livebetting är det kanske dags att bli kund hos Unibet där du kan spela oddsspel på mängder med sporter och en hel massa annat kul, du hittar också live betting och ett stort utbud av mobilspel. Du får just nu hela 120 % i Unibet odds bonus vid din första insättning, upp till 1200 kronor.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: