Betsson Bettingexperten 2011

Skrivet av Fredrik Andersson den 27 oktober, 2011

Bettingexperten

Den 28 oktober 2011 startar Bettingexperten på Betsson igen och nu kan du vinna en VIP resa för dig och dina vänner till Arsenal mot Manchester United. Bettingexperten är en sorts tävling där du får poäng varje gång du sätter ett spel. Du kan hela tiden följa din utveckling jämfört med alla andra och man kan på så sätt avgöra om man måste spurta eller kan ta det lugnt.

Anmäl dig till Bettingexperten

  • Anmäl dig till Bettingexperten hos Betsson här.
  • Välj en match att spela på.
  • Bettingexperten har ett unikt poängsystem där man får mer poäng desto högre odds man lyckas få in.
  • Spelar du €10 med 10 i odds så får du 1.41 poäng.
  • Spelar du €10 med 100 i odds så får du 79.06 poäng.
  • Det finns en kalkylator inbyggd i Bettingexperten där du snabbt kan räkna ut hur mycket poäng du får om ditt spel sitter.

Om du vinner så flyger Betsson dig och dina vänner till London där ni får bo på lyxhotell, njuta av en fin middag på Empirates och se hela matchen i VIP-box. Utöver denna härliga resa så får vinnaren €500 i sportsbook bonus på sitt Betsson konto.

Det är så klart inte bara priset man är ute efter i Bettingexperten utan även äran. Precis som det låter så är Bettingexperten den som är bäst på betting helt enkelt. Så klart är det lite tur inblandat och sätter man en högoddsare i början så får man sig ett snabbt övertag.

Så fort du har samlat ett poäng i Bettingexperten så får du €5 instatt på ditt konto av Betsson. Detta borde alla utnyttja då det är gratis pengar man annars går miste om. Skulle du nå 5 poäng så får du €20 i bonus, så det är €25 i bonus bara genom att delta i Bettingexperten.

Vi på Oddsbonus.com kommer så klart att delta i Bettingexperten och har ni några frågor på hur Bettingexperten fungerar så får ni gärna höra av er till oss.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: