Vinn Resa till Toronto med Börje Salming

Skrivet av Fredrik Andersson den 22 september, 2011

NordicBet Odds ger dig chansen att vinna en resa med den svenske ishockeylegenden Börje Salming till Toronto. Missa inte drömchansen att få se NHL-hockey i Toronto tillsammans med en vän och själve herr Salming. Börje Salming räknas till en av de främsta ishockeyspelarna genom tiderna och han var känd som nummer 21 men även som ”The King” i Toronto där han spelade 16 säsonger.

Lotter till dragningen

Vill du vara med och tävla om den här unika möjligheten att få åka till Toronto tillsammans med Börje Salming behöver du bara spela för minst 100 kronor på ishockey hos NordicBet. Ju mer du spelar för desto större blir så klart chansen att det blir du som blir den lyckliga vinnaren av detta fina pris. För varje hundralapp du spelar på ishockey ger dig en lott till dragningen som sker efter att tävlingen är avslutat. Blir det du som vinner får du dessutom ta med en vän på resan. Förutom att spela på ishockey hos NordicBet kan du också få en lott till dragningen bara genom att gå in på Facebook och gilla NordicBet, ladda upp din bästa hockey-bild och ange ditt användarnamn tillsammans med texten: ”Jag vill åka till Toronto med Börje”.

Tävlingen hos NordicBet är indelad i fyra tävlingsperioder och själva NHL-resan genomförs under början av 2012.

Tävlingsperioderna ser ut så här:
Period 1: 15 september – 5 oktober
Period 2: 6 – 26 oktober
Period 3: 27 oktober – 16 november
Period 4: 17 november – 7 december

Så här gör du för att delta i tävlingen:

1. Registrera dig på NordicBet och ange bonuskoden: BORJE1000. Bonuskoden ska anges under fliken: Insättning och sedan Bonuskod.
2. Därefter lägger du ditt spel på Elitserien och/eller NHL under tävlingsperioden. När du har spelat för 100 kr erhåller du 1 lott till dragningen, 300 kr ger dig tre lotter o.s.v.

Få 1000 kr i Oddsbonus hos Nordicbet

Är du ny kund hos NordicBet får du 100 % i oddsbonus, upp till 1000 kronor när du gör din första insättning. NordicBet erbjuder spel på ett brett urval av sporter inkl. livebetting. Här kan du spela till konkurrenskraftiga odds på alla matcher, om det så gäller Premier League, NBA eller NHL. Förutom odds kan du spela Casinospel, Poker, Games och Bingo hos NordicBet.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: