Vinn biljetter till Sverige Holland

Skrivet av Fredrik Andersson den 5 september, 2011

Paf ger dig chansen att vinna biljetter till höstens stora idrottshändelse när Sverige möter Holland den 11 oktober i en hård EM-kvalmatch på ett kokande Råsunda. Alla hoppas vi på att Zlatan ska kunna klara av det hårda motståndet från de tuffa holländska försvararna och ge oss en extra spännande fotbollsmatch. Vill du ta den här unika chansen att se den spännande EM-kvalmatchen behöver du bara registrerar dig i formuläret på Pafs sida och lägga ett vad på spelkategori ”Match”. Du måste lägga odds på minst tre fotbollsmatcher mellan den 29 augusti och den 1 oktober 2011 och göra en satsning på minsta 100 kronor för att kunna vara med i utlottningen av de åtråvärda biljetterna.

Vinn biljetter till Sverige mot Holland EM-kval 2011 här.

Välj mellan matcherna i följande fotbollsligor/tävlingar:

  • Italienska Serie A
  • Spanska La Liga
  • Allsvenskan
  • Premier League
  • Champions League
  • Europa League samt EM-kvalmatcher

Fem EM-kvalpaket lottas ut

Paf lottar ut fem EM-kvalpaket bland de kunder som har kvalificerat sig i tävlingen och lagt ett vad på minst tre matcher och satsat minst 100 kronor. Paketet du kan vinna innehåller följande godbitar:

  • * 2 matchbiljetter till EM-kvalmatchen mellan Sverige och Holland tisdagen den 11 oktober 2011.
  • * Pre-game inkl buffé, dryck, fotbollsprofiler och underhållning på Café Opera.
  • * En övernattning på hotell för två personer.

Pafs vinster till välgörande ändamål

Det är enkelt att spela på odds hos Paf som har ett bra utbud av spel på olika sporter. Återbetalningsprocenten är 93 % på standardutbudet och 98 procent på specialobjekten. Du vet väl att det unika med Paf är att alla vinster går till välgörande ändamål och du kan när som helst gå in på hemsidan och se vart pengarna tar vägen. På Paf känns det bra att spela även om man inte vinner eftersom man vet att vinsterna går till något bra.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: