Riskfritt spel San Marino Sverige

Skrivet av Johanna Larsson den 6 september, 2011

Riskfritt spel EMkval

Nu kan alla som vill spela på San Marino mot Sverige eller EM-kvalet idag få ett riskfritt spel hos Nordicbet i samarbete med Oddsbonus.com. Ska du titta på San Marino mot Sverige eller de andra kvalmatcherna till EM 2012 så varför inte lägga ett gratis spel helt riskfritt? Lägg ett spel före eller under matchen och du får insatsen tillbaka upp till 50 kronor.

Att spela på Sverige är kanske inte så lönt då oddset är väldigt lågt. Lägg istället ett spel på resultat, handicap eller något att specialspel som ger lite mer tillbaka vid vinst. Du kan även prova livebet och spela under matchen. Eftersom du nu kan spela riskfritt på matchen mellan San Marino och Sverige (eller någon av de andra kvalmatcherna) så kan det vara läge att testa något nytt. Spela precis hur du själv vill, bara din kupong innehåller minst en kvalmatch till EM 2012 så gäller detta erbjudande. Vi på Oddsbonus.com önskar alla våra läsare lycka till.

Hämta ett riskfritt spel på EM-kvalet här (Ange bonuskod: EURO2012SEP)

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: