Manchester United Chelsea Gratis Spel

Skrivet av Johanna Larsson den 17 september, 2011

På söndagen den 18 september så spelar Manchester United mot Chelsea och vi har ett gratis spel på denna match att erbjuda er. För att kunna utnyttja detta gratis spel så lägger du bara ett spel på matchen mellan Manchester United och Chelsea innan matchstart. Sen när matchen startar så lägger du ytterligare ett spel ”in play”. Om ditt första ”in play” spel blir fel så står bet365 för notan och betalar tillbaka insatsen upp till 500 kronor.

Hämta ditt gratis spel på matchen mellan Manchester United och Chelsea >>

Så oavsett om ni redan har ett konto hos bet365 eller om ni är nya spelare så är det läge att utnyttja detta erbjudande. Utöver detta så får alla nya spelare som registrerar sig här en bet365 odds bonus på 100 % upp till 1000 kronor på första insättningen. Det är en väldigt generös odds bonus som slå de flesta andra spelbolagen på fingrarna.

Manchester United Chelsea

Så hur ska man då använda sitt gratis spel på matchen mellan Manchester United och Chelsea? United är så klart favoriter men trots allt kan man få ett odds på närmare 2. Om man väntar en bit in i matchen och hoppas 0 – 0 står sig ett tag så kan man nog snabbt få över 2 i odds på Manchester United. Hemma är United urstark och jag kan aldrig tänka mig att United inte skulle vinna denna match hemma på Old Trafford på söndag klockan 4. Använd ditt gratis spel smart så kan du bli en stor vinnare på denna match.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: