Odds på Ohlys efterträdare

Skrivet av Roy Sennert den 10 augusti, 2011

Nu kan du spela på Unibet om vem som blir Vänsterpartiets nästa ledare och Ohlys efterträdare. Lars Ohly har idag meddelat att han inte kommer att ställa upp som partiledare vid kongressen 2012 och ett av skälen till att han ställer sin plats till förfogande är partiets dåliga opinionssiffror. Passa på att satsa en slant på vem som tar över vänsterpartiets ordförandeskap och du har chansen att tjäna en hacka på köpet. På Unibet kan man spela om allt möjligt som hur vädret ska bli, vem som vinner i melodifestivalen och nu alltså vem som tar över efter Lars Ohly. Spekulationerna om vem som tar över efter Ohly är nu i full gång men de hetaste kandidaterna tycks vara Jonas Sjöstedt, Ulla Andersson och Hans Linde. Det tycks vara en jämn kamp mellan de tre men enligt Jonas Nilsson, PR-chef på Unibet så har dock Jonas Sjöstedt länge varit en favorit till ordförandeposten hos vänsterpartiet. Man tror ända att dem kommer att bli en jämn kamp mellan de tre, som alla är färgstarka politiker.

Oddsen från Unibet på Lars Ohlys efterträdare ser ut så här:

Vem efterträder Lars Ohly som partiledare för Vänsterpartiet?

 • Sjöstedt, Jonas 2,10
 • Andersson, Ulla 2,90
 • Linde, Hans 3,25
 • Brink, Josefin 6,00
 • Svensson, Eva-Britt 12,50
 • Åström, Alice 12,50
 • Dinamarca, Rossana 18,50
 • Esbati, Ali 30,00
 • Larsson, Kalle 30,00
 • Schyman, Gudrun 65,00
 • Werner, Lars 200,00

Kommer Vänsterpartiet att införa delat ledarskap under partiets kongress 2012?

 • Ja 2,20
 • Nej 1,60

Spela på ovan odds här >>

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: