1000 kr livekombi bonus

Skrivet av Fredrik Andersson den 5 augusti, 2011

Denna helg kan man tjäna 1000 kronor i extra på livebetting. Det är Betsson som firar starten på fotbollssäsongen med ett riktigt intressant erbjudande. Lägger du ett livekombi-spel denna helg så boostar Betsson dina vinster med 10 % upp till 1000 kronor.

Livekombi bonus

Så här gör du för att få din bonus

  • Logga in på Betsson livespel här
  • Först lägger du ett livekombi-spel denna helg (5 augusti till 7 augusti 2011).
  • Ditt livekombi-spel ska innehålla minst ett vad på tyska Bundesliga, Franska Ligue 1, Holländska Eredivisie eller Italienska Super Cup.
  • Du tjänar 10 % extra på alla dina vinster upp till 1000 kronor.

För er som inte vet vad Livekombi-spel är så är det alltså när du spelar på mer än en match så singelspel räknas inte om du vill ha denna bonus. Du kan räkna med att du har dina extrapengar den 9 augusti 2011 klockan 17.00 och bonusen måste omsättas till ett odds av 1.50 innan du kan ta ut pengarna.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: