Japan USA fotbolls-VM damer odds

Skrivet av Johanna Larsson den 16 juli, 2011

Imorgon den 17 juli klockan 20:00 är det dags för final i fotbolls-VM för damer. Det står mellan Japan och USA och enligt spelbolagens odds så blir det en mycket jämn match. USA med den svenska coachen Pia Sundhage har tagit medalj sedan starten 1991 så det är bara guld som gäller här.

Sverige blev som bekant trea i detta fotbolls-VM och det kändes som att Sverige hade potential att slå Japan men slarvade lite. Japan känns lite starkare än USA men USA höjer sig när det verkligen gäller.

Japan USA bästa odds och spel

Resultat (1 X 2)

Jag tycker att Japan känns spelvärt då spelbolagen ger så pass bra odds. Ser man bara på Sverige så vann vi mot USA och förlorade mot Japan. Ett spel ger hela 3.75 i odds här vilket känns väldigt intressant.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: