Copa America Live betting 2011

Skrivet av Fredrik Andersson den 22 juli, 2011

100 kr gratis hos Betsson på Copa America

Har du provat på livebetting ännu? I helgen är det final i Copa America och då perfekt läge att köra lite live betting. När man spelar live så vill man så klart även se matchen live. Idag kan man sitta framför tvn och följa matchen samtidigt som man livebettar direkt på mobilen.

Betsson har tillsammans med Oddsbonus.com ett riktigt bra erbjudande för folk som vill prova livebetting på Copa America. Lägger du ett kombinationsspel live på 500 kronor denna helg varav minst ett spel är på Copa America-finalen eller 3:e pris matchen så får du 100 kronor helt gratis direkt insatt på ditt oddskonto.

Hämta 100 kr gratis på livebetting här >>

Finalen i Copa America 2011 är oväntat nog mellan Uruguay och Paraguay. Uruguay måste vara favoriter i finalen men det fina med live betting är att man hela tiden kan lägga sina spel efter att man sett inledningen och ser hur lagen verkar. Får Paraguay ett tidigt tursamt mål så kan det vara läge att spela på Uruguay till då betydligt bättre odds än innan match. Pery och Venezuela gör upp om bronspengen. Missa inte Betssons erbjudande på 100 kr gratis om du ska testa livebetting på Copa America i helgen.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: