Wimbledon 2011 odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 21 juni, 2011

Wimbledon 2011Här tittar vi lite närmare på Wimbledon 2011 odds och jämför olika spel hos olika spelbolag. Vi kommer även att titta lite närmare på olika erbjudande under Wimbledon. Det just nu bästa erbjudandet är 200 kronor gratis hos Betsson som är ganska trevlig.

Söndagen 2011-07-03 väntar finalen Wimbledon.

15.00 Rafael Nadal v Novak Djokovic

Tennis är bra betting och man kan hitta många bra odds. Känner du att du kan tennis lite extra bra så är detta ett gyllene läge att tjäna pengar. Låt inte bara vanliga matchodds styra spelet utan gräv lite djupare och du kan spela på resultat och sen livebetting är också intressant då du kan hitta tillfälle mitt uppe i en match med betydligt bättre odds än innan och du har hunnit se formen på spelarna.

Vi kommer att jobba med denna sida under hela Wimbledon 2011 och hela tiden presentera en uppdaterad oddsjämförelse och förse er med de bästa erbjudandena från spelbolagen.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: