Sverige Finland odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 6 juni, 2011

På tisdag den 7 juni möter Sverige Finland hemma i EM-kvalet. Vi har tittat lite närmare på bästa odds och Sverige är så klart storfavoriter att vinna. Tyvärr känns det inte så roligt att spela direkt på Sverige till runt 1.30 i odds. Däremot så kan man spela -1 handikapp på Sverige och då får man närmare 2 i odds. Det betyder att Sverige måste vinna med minst 2 mål. Efter förra matchen som Sverige vann med 4-1 så känns det som att målskyttet är igång och vi bör kunna tvåla dit Finland ordentligt.

Sverige Finland odds

SpelbolagSverigeOavgjortFinland
Bet24:1.255.3011.00
Bet365:1.305.0010.00
Betsson:1.285.1510.50
Betsafe:1.285.2010.50
Nordicbet:1.305.0011.00
Unibet:1.285.2511.00


Ett handikapp spel på Sverige ger dubbla pengarna och det känns väldigt spelvärt just nu. Bästa odds får du hos Nordicbet på 1.88 om du vill spela handicap Sveige. Det enda som kan hota skulle vara att Finland kämpar lite extra mot just Sverige men jag tror att det är mest i hockey som de kan stå emot. På tisdag så kör vi över Finland och vinner en bra slant på kuppen.

Pengarna tillbaka vid 0-0

Om du ska spela på Sverige mot Finland i EM-kvalet så kan du här få en försäkring om det skulle bli 0-0. Unibet betalar tillbaka alla pengar i EM-kvalet på matcher som slutar 0-0 om du har spelat på resultat halvtid/fulltid eller förste/siste målskytt.

Sveriges EM-Kval

Så här ser det ut framöver för Sveriges del.

7/6 Sverige – Finland
San Marino- Ungern
2/9 Holland – San Marino
Finland – Moldavien
Ungern – Sverige
6/9 Finland – Holland
San Marino- Sverige
Moldavien – Ungern

Sveriges troliga startelva

Andreas Isaksson, PSV Eindhoven

Mikael Lustig, Rosenborg,
Olof Mellberg, Olympiakos
Daniel Majstorovic, Celtic
Oscar Wendt, FC Köpenhamn.

Anders Svensson, Elfsborg
Kim Källström, Lyon

Sebastian Larsson, Birmingham,
Johan Elmander, Galatasaray
Tobias Hysén, IFK Göteborg

Zlatan Ibrahimovic, AC Milan

Vi kommer att uppdatera startelvan och odds så fort det sker några förändringar.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: