Nadal Federer odds

Skrivet av Roy Sennert den 5 juni, 2011

Rafael Nadal ställs mot Roger Federer i finalen av Fanska Öppna och vi har hittat bästa odds på denna match. Det är klockan 15.00 på söndag den 6 juni 2011 som det är dags. Nadal vann senast mot Andy Murray medan Federer vann något oväntat mot Novak Djokovic. Nu har vi alltså en drömfinal i Franska Öppna och det är bara att sätta sig ner och njuta av tennis i världsklass. Spelbolagen har Rafael Nadal som favorit och ger ett odds på runt 1.40 medan man kan få över 3 i odds på Federer.

Rafael Nadal mot Roger Federer odds

SpelbolagRafael NadalRoger Federer
Bet24:1.382.90
Bet365:1.403.00
Betsson:1.403.00
Betsafe:1.403.00
Nordicbet:1.403.00
Unibet:1.403.00


Personligen så tycker jag att om Federer kunde slå Novak Djokovic så kan han även slå Rafael Nadal en bra dag. Att lägga ett spel till över 3 gånger pengarna på Federer känns faktiskt riktigt bra.

Vad får då den som vinner Franska Öppna kan man undra? Det ligger 11 miljoner kronor i potten för vinnaren så det är inte småpotatis som man spelar om. Båda spelarna är väldigt hungriga och det kommer garanterat att bli 5 set och kamp i varje boll.

Om du ska spela på Franska Öppna så tänk på att utnyttja Betsson odds bonus för att få 200 kronor gratis.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: