Regnfri Midsommar enligt Unibets odds

Skrivet av Johanna Larsson den 17 maj, 2011

Bara drygt en månad kvar till årets mest väderberoende helg och nu gäller det alltså om vi ska behöva äta sill och nypotatis under paraplyer och i regnkläder. Enligt oddsen hos Unibet så slipper Sverige regnet under helgen och det blir sol som alla hoppas på. Vill du fira helgen på en riktigt solsäker plats ska du bege dig till Dalarna och Falun där solchanserna är störst, allt enligt Unibets Jonas Nilsson. Det är så klart svårt att förespå vädret när det är över 1 månad kvar till midsommar men enligt Unibet ser det ljust ut för i stort sett hela Sverige, men vill du helt undvika regn helt ska du inte tillbringa midsommaren i Stockholm där det är störst risk för regn. Hur som helst kan du spela en slant på detta för att på så sätt tjäna pengar om du får en tråkig midsommar. Så här ser oddsen hos Unibet.

REGNAR DET PÅ MIDSOMMARAFTON?

Borgholm
Ja: 2.55
Nej: 1.45

Falun
Ja: 3.00
Nej: 1.33

Göteborg
Ja: 2.60
Nej: 1.42

Jönköping
Ja: 2.60
Nej: 1.42

Malmö
Ja: 2.90
Nej: 1.35

Stockholm
Ja: 2.30
Nej: 1.55

Sundsvall
Ja: 2.70
Nej: 1.40

Umeå
Ja: 2.90
Nej: 1.35

Det måste minst regna 0.5 millimeter under dagen för att det ska räknas som regn. Spela till ovan odds hos Unibet här.

Få 120 % i startbonus

Alla nya svenska kunder får 120 % bonus upp till 1200 kr hos Unibet odds. Det är hur enkelt som helst att registrera ett konto hos Unibet, du följer bara instruktionerna på sidan och gör därefter en insättning på minst 100 kronor så sätts din bonus omedelbart in på ditt oddskonto.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: