Vinn sportresa till USA med Betsson

Skrivet av Johanna Larsson den 3 mars, 2011

Nu kan du vinna en sportresa till USA med Bettingexperten på Betsson. Nu kan dina spelkunskaper ta dig till USA på en lyxig sportresa med Bettingexperten som nu är tillbaka. Varje vunnet spel ger dig poäng – ju högre odds ju högre poäng tjänar du. Placera dig bland de 40 bästa och en ”once in a lifetime” sportupplevelse i USA kan bli din. Vinsten består av en flygresa för dig och en vän till New York där en veckas sportevenemang väntar på er. Ni bor på lyxhotell och får gratis biljetter till TRE Sportevent, du bestämmer själv vilka. Missa inte chansen att uppleva din favoritsport live oavsett vilken sport du gillar om det är NBA, MLB, NHL eller NFL. Vill du till exempel uppleva legendariska New York Giants på lördagskvällen och äta en hot dog på den världsberömda Yankee Stadium på söndagen så kan du göra det.

Lyxresa till New York

Kampanjen pågår mellan den 18 februari och till den 18 mars 23.59 2011 och för att kunna ha chansen att vinna denna unika sportresa till USA ska du registrera dig på Bettingexperten som är en unik sportbetting tävling där du samlar ihop poäng för varje spel du vinner på i Betsson Odds. Högre odds – mer poäng. Läs mer om tävlingen på Betsson, på sidan hittar du också en poängkalkylator där du kan räkna fram dina poäng. Två lyxiga New York resor står på spel och blir det du som toppar Betssons leaderboard så vinner du den första sportresan, den andra resan kommer att lottas ut bland dem som placerar sig på platserna 2-40. Dessutom kan du vinna iPads och bonus cashpriser. Fyrtio priser kommer alltså att delas ut i den här tävlingen så även om du kommer på 40:e plats går du vinnande ur den här tävlingen.

Följande priser kommer att delas ut i tävlingen:

1:a plats: En VIP resa till New York för att se tre matcher i amerikanska sporter (för två personer)
I resan ingår flygresa för 2 personer till New York. Lyxig boende på lyxhotell och biljetter till tre valfria sportevents. Ytterligare en resa lottas ut bland dem som har placerat sig på 2:a till 40:e plats.
2:a pris: iPad + €200 bonuspengar
3:e pris: iPad + €100 bonuspengar
4:e pris: iPad
5:e till 10:e : €250 bonuspengar (omsättning x5)
11:e till 15:e : €200 bonuspengar (omsättning x5)
16:e till 20:e : €150 bonuspengar (omsättning x5)
21:e till 30:e : €100 bonuspengar (omsättning x5)
31:e till 40:e: €50 bonuspengar (omsättning x5)

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: