Nu finns även odds hos ComeOn

Skrivet av Johanna Larsson den 23 mars, 2011

ComeOn är ett spelbolag som har vuxit snabbt och nu utökar de sin spelportfölj med oddsspel. ComeOn erbjuder ett brett utbud av internationella odds som ger spelare över hela världen möjligheten att spela på ännu fler matcher än som tidigare varit möjligt. ComeOn´s kunder får nu tillgång till evenemang inom de mest skilda slag och som sker i över 90 länder och till de mest konkurrenskraftiga oddsen. Läs mer om Come On bonus här och se till att du får det bästa erbjudandet.

Standard och Livebetting

På ComeOn erbjuds du odds på både standard- och livebetting. När det gäller livebetting är ComeOn den rätta platsen, här kan du nämligen njuta av Live-matcher 24 timmar om dygnet. ComeOn erbjuder ett brett utbud av ligor, speltyper och bättre täckning av matcher på livebetting. Gränserna är högre på ComeOn utvalda spel och här kommer du att hitta exklusiv betting endast för ComeOns kunder. Enkla transaktioner och snabba utbetalning är ytterligare en orsak att välja ComeOn oddsspel.

Liveresultat och statistik

Liveresultaten för alla marknaderna kommer du snabbt och lätt att hitta på ComeOn oddssida och du har dessutom tillgång till statistik från tidigare matcher som du kanske vill spela på. När du har lagt ett spel kan du hålla koll på det under ”Pågående spel”. När spelet är över kan du hitta resultaten under ”Historik”.

Besök ComeOn odds här >>

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: