Odds på Charlie Sheens efterträdare

Skrivet av Johanna Larsson den 11 mars, 2011

Ingen har väl missat att den skandalöse skådespelaren Charlie Sheen har fått sparken från succéserien Two and a half men och nu spekuleras det såklart vilt om vem som tar över i rollen som Charlie Harper i TV-serien. Unibets PR-chef Andreas Slätt meddelar att det är två namn som ligger bra till på oddslista och det är John Stamos och Rob Lowe. Själv talar sig Sheen varm för Rob Lowe som han hoppas ska ta över efter honom i succéserien. Sheen säger så här om Rob Lowe: han är en polare till mig, han är en vacker man och en fantastisk skådespelare.

Världens bäst betalda TV-skådis

Eftersom Charlie Sheen är världens bäst betalda TV-skådis så är rollen som Charlie Harper i Two and a half men en väldigt eftertraktad roll och det är många skådespelare som slåss om rollen i CBS-produktionen. Till och med vår Svenska Hollywoodstjärna Alexander Skarsgård har nämnts bland namnen på tilltänkta efterträdare. Satsar du en hundralapp på Skarsgård kan du i dagsläget få 1 500 kronor tillbaka. Enligt Unibet odds är John Stamos en av favoriterna för rollen, han är känd från TV-serien Huset fullt och Cityakuten. Andra skådespelare som ligger bra till är Rob Lowe och Matthew Perry, tidigare Vänner-skådis, allt enligt oddsen på Unibet.

Unibets odds:

Vem blir den nya Charlie Harper i succéserien Two an a half men?

 • Stamos, John 3,00
 • Lowe, Rob 3,50
 • O’conell, Jerry 5,00
 • Perry, Matthew 6,00
 • Estevez, Emilio 7,50
 • Nelson, Judd 8,00
 • Richards, Michael 10,00
 • Black, Lewis 12,00
 • Busey, Gary 15,00
 • Skarsgård, Alexander 15,00
 • Coster-Waldau, Nikolaj 18,00
 • Gandolfini, James 20,00
 • Mortensen, Viggo 20,00
 • Cook, Dane 25,00
 • Gervais, Ricky 25,00
 • Thomsen, Ulrich 25,00
 • Peschi, Joe 30,00
 • Rock, Chris 30,00
 • Cooper, Alice 35,00
 • Mikkelsen, Mads 50,00
 • O’Brien, Conan 50,00
 • Chapman, Duane 75,00
 • Tyson, Mike 100,00

Alla odds hittar ni hos Unibet här >>

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: