Håkan Juholt mustasch odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 30 mars, 2011

Som ni alla vet så har spelbolagen börjat ställa ut odds på saker som rör Håkan Juholts mustasch. Svenska folket har visat ett otroligt intresse för hans mustasch och de flesta tycker den är ok. Nu när Håkan Juholt har valts in som Socialdemokraternas nya partiledare så kan man fråga sig om han kommer att behålla mustaschen? Innan trodde alla spelbolag att den skulle åka av ganska snabbt men nu har det vänt och spelbolagen tror att han kommer att behålla den.

Kommer Håkan Juholt framträda offentligt utan mustasch innan midsommar?

Du kan alltså nästan få 3 gånger pengarna om du tror att han kommer att ta bort mustaschen. Det verkat alltså som att svenska folket stöder Håkans mustasch och det är därför som oddset på att han tar bort det gått i taket.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: