Sveriges bästa bettingblogg korad

Skrivet av Roy Sennert den 17 februari, 2011

”Gamblers vardag” har blivit korad till Sveriges bästa bettingblogg 2010. Svenska folket har sagt sitt om Sveriges bettingbloggar och i fredags korades vinnaren efter att rösterna räknats ihop av en expertjury bestående av Aftonbladets David Tanentsapf, Expressens Nils Montan-Lund och Betssons spelexpert Ola ”Rit-Ola” Andersson. Betssons ”Gamblers Vardag” korades då till 2010 års bästa bettingblogg. Fyra bloggar var nominerade från början men med folkets röster nominerades också Shawshank betting som med Braxingen, DBS, Mr Bet och Gamblers vardag till slut fick slåss om titel. Betssons ”Gamblers Vardag” gick vinnande ut striden med motiveringen som följer:

- Bloggen med Jan “Hatten” Helander som förgrundsfigur är gammal i gamet och har ett imponerande brett utbud tips för den spelsugne. De sträcker sig från trav och skidskytte till fotboll, bandy och poker. Blandningen av korta, rappa inlägg med längre analyser är klockren. För oss är Gamblers vardag den bästa och mest läsvärda bettingbloggen 2010.

Betsson bästa sport och spelsajten

Betsson tillhör en av Sveriges i särklass bästa sport- och spelsajter som erbjuder sina kunder ett stort utbud av spännande och underhållande högklassiga spel. Bland de olika spelkategorierna hos Betsson hittar du bland annat Vadslagningsbörs, Sportsbook, Bingo, Casino, Lotter och Poker. Betsson är ett tryggt spelföretag som sätter kunden i fokus och erbjuder sina kunder den allra bästa och säkraste in- och utbetalningslösningarna. Bettson är ett börsnoterat företag och har funnits sedan år 2000.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: