Oscargalan odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 12 februari, 2011

Vilken film får årets guldbagge? Vi har tittat lite närmare och jämfört odds på Oscargalan 2011. Gillar du film och har bra koll på vad som händer i filmvärlden passa då på att satsa en slant på den filmen du tyckte var bäst förra året. Oddsen och favoriterna om vilken film som var bäst respektive sämst under förra året hittar du hos Paf.

Det verkar stå mellan The Social Network (filmen om Facebooks uppfinnare) och The Kings´s Speech (filmen som är baserad på den sanna historien om Kung George VI), någon av dessa filmer kommer förmodligen att vinna årets guldbagge, för årets bästa film, på Oscargala den 27 mars. Läggar du några slantar istället på filmen ”The kids are all right” kan du vinna 100 gånger pengarna. I kategorin Årets bästa icke-engelskspråkiga film ser det ut som Danmarks film Hämnden med Mikael Persbrandt i huvudrollen får stryk av Mexicos film Biutiful med Javier Bardem i huvudrollen, Javier fick för övrigt priset för bästa skådespelare på filmfestivalen i Cannes 2010. Gå in på odds Paf och lägg ett bud på den filmen som du tror kommer att få en Guldbagge på årets Oscarsgala. Du kan dessutom odds om följande: bästa icke-engelskspråkig film, bästa kvinnliga biroll, bästa kvinnliga huvudroll, bästa manliga biroll, bästa manliga huvudroll och bästa regi. Gå in på Paf och spela till nedan odds.

Oscar – Bästa Film

 • King’s Speech 1,35
 • The Social Network 2,80
 • True Grit 25,00
 • Inception 30,00
 • The Fighter 30,00
 • Black Swan 40,00
 • Winter’s Bone 50,00
 • Toy Story 3 75,00
 • 127 Hours 80,00
 • The Kids Are All Right 100,00

Oscar – Bästa icke-engelskspråkig film

 • Biutiful (Mexiko) 1,70
 • Hämnden (Danmark) 3,50
 • Incendies (Kanada) 5,00
 • Dogtooth (Grekland) 13,00
 • Hors-la-loi (Algeriet) 20,00

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: