Odds på att Zelmerlöv blir allsångsledare

Skrivet av Johanna Larsson den 25 februari, 2011

På Betsson kan du spela om det kommer att bli succé eller fiasko när Måns Zelmerlöv nu tar över rodret för ”Allsång på Skansen” efter programledaren Anders Lundin som har haft sju framgångsrika år med Sveriges mest populära program. I medierna spekuleras det vilt om hur det ska gå, Måns Zelmerlöv är ju en ny och betydligt yngre förmåga.

Odds på Betsson

Betsson tror man att det omedelbart kommer att bli tittarrekord när Måns Zelmerlöv tar över staffetpinnen efter Lundin. Nyfikenheten kommer att vara enorm och Thomas Bertilsson på Betsson tycker att valet av Måns är ett klockrent val av SVT. Måns, som bara är 24 år, är en glad och varm person som går hem hos både unga och gamla. Han redan en aktningsvärd bredd på karriären, sångare, musikalartist och programledare. Han gjorde bl.a. en väldigt bra insats som programledare för melodifestivalen förra året, så han har ju redan visat att han klarar programledarrollen bra.

Publik- och tittarrekord

Det allsångsprogram som dragit flest TV-tittare tidigare var Anders Lundins premiärprogram 2008 då det var 2 290 000 tittare som hade bänkat sig framför TV-apparaterna. Kommer Måns Zelmerlöv att slå det rekordet, vad tror du? Lasse Berghagens avskedsprogram 2003 innehar det nu gällande publikrekordet med 36 256 åskådare. Betsson ger dig chansen att satsa en peng vad du tror, så här ser oddsen på Betsson ut:

Slår Måns Zelmerlöv publikrekordet på 36 256 besökare i premiären av Allsång på Skansen 2011?
Odds

 • Ja
  5.00
  Nej
  1.15

Slår Måns Zelmerlöv tittarrekordet på 2 290 000 i premiären av Allsång på Skansen 2011?
Odds

 • Ja
  2.50
  Nej
  1.50

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: