X2000 försenat på lördag?

Skrivet av Johanna Larsson den 13 januari, 2011

Som ni alla vet har X2000 haft stora problem med förseningar den senaste tiden och nu finns det faktiskt odds på förseningarna. Det kan ge dig en chans att få något ut av att behöva stå och vänta i kylan. Oavsätt om felet beror på personalbrist, vagnfel eller någon annan anledning så kan du tjäna pengar på att tåget blir försenat.

Det första tåg du kan spela på är X2000 som avgår från Malmö C till Stockholm C klockan 9.17 nu på lördag den 15 januari. Tåget skall vara framme 13.39 enligt tidtabellen men lyckas det verkligen? Tror du att tåget kommer fram i tid så får du hela 8.00 i odds. Så du kan faktiskt göra din en rejäl hacka om tåget kommer fram i tid. Tror du på en liten försening 1-5 minuter så är oddset på 3.00. Så en liten försening kan man ta, speciellt om man vinner 3 gånger pengarna.

Ladbrokes har en annan rolig funktion att man kan spela live på om tåget hinner fram i tid. Oddset ändras konstant under hela resans gång. Att själv sitta på tåget och spela live på om du kommer att hinna fram i tid hade kanske varit det ultimata. Har man ett viktigt möte som man inte vill missa så kan man spela en stor slant på att tåget är mer än 15 minuter försenat. Det ger 2,40 i odds och kan vara en liten tröst om man missar mötet.

Aktuella odds på om tåg 530 hinner i tid:

  • I tid – 8.00
  • 1-5 minuter försenat – 3.00
  • 6-14 minuter försenat – 2.50
  • 15 minuter eller mer försenat – 2.40

Skriv en kommentar

Nästa artikel: