Sverige Serbien odds

Skrivet av Fredrik Andersson den 22 januari, 2011

Ikväll 18:10 lördagen den 22 januari är det dags för Sverige att möta Serbien i Handbolls-VM och vi har jämfört odds mellan spelbolagen. Ikväll är det faktiskt Sverige som är favoriter och bör ta denna match ganska enkelt enligt spelbolagen. Sätter du 1000 kronor på Sverige så kan du tjäna runt 400 kronor.

Tack vare vinst mot Polen senast så lever hoppet kvar. Nu har Handbolls-VM förflyttat sig ner till Malmö och varje match är otroligt viktig om man vill nå en semifinal. Två bästa lagen i denna grupp går till semifinal och allt tyder på att Danmark tar förstaplatsen. För Sveriges del gäller det alltså att vinna så många matcher som möjligt samtidigt som vi även kan hoppas på att ingen annan tar poäng av Danmark.

Sverige Serbien Handbolls-VM odds

  • Sverige – 1.40
  • Oavgjort – 12.00
  • Serbien – 3.70

Betsafe Gratisspel

Just nu erbjuder Betsafe ett gratisspel på Handbolls-VM till ett värde av 200 kronor. Så här gör du för att utnyttja ditt gratisspel.

  • Registrera ett nytt konto hos Betsafe och sätt in pengar.
  • Lägg ett spel på Handbolls-VM (mellan den 13 januari till den 30 januari). Vinner du så är det frid och fröjd och om du skulle förlora så får du tillbaka insatsen upp till 200 kronor.
  • För att få tillbaka pengarna så skickar du ett email till freebet@betsafe.com. Skriv handboll i ämnesfältet och sen i emailet så skriver du ditt användarnamn och spel-id. Du hittar informationen under ”Mitt konto” och spelhistorik.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: