Sverige Polen Odds

Skrivet av Roy Sennert den 20 januari, 2011

Ikväll är det dags för Sverige att möta Polen i Handbolls-VM och vi har hittat bästa odds. Efter att Sverige förlorade mot Argentina så ser det mörkt ut för Sverige. Spelbolagen matchen som en 50 – 50 match och det kan väl stämma. Har Sverige ork att resa sig och vinna denna otroliga match? Förlorar man så missar vi den stora festen där vi skulle möta Danmark nere i Malmö.

Bästa odds Sverige Polen i Handbolls-VM

  • Sverige – 2.10
  • Oavgjort – 9.00
  • Polen – 2.00

Att spela på Sverige tror jag kan vara bra både för hjärta och plånbok. Man kan få lite över 2 i odds och det är inte helt fel att dubbla pengarna där. Doder har lovat att han har ett superskott som han ska lansera ikväll mot Polen. Frågan är även vilken form som polens målvakt Stawomir Szmal är i. Spelar han sitt bästa så kan det bli riktigt svårt för Sverige att få till det.

Betsafe Gratisspel

Just nu erbjuder Betsafe ett gratisspel på Handbolls-VM till ett värde av 200 kronor. Så här gör du för att utnyttja ditt gratisspel.

  • Registrera ett nytt konto hos Betsafe och sätt in pengar.
  • Lägg ett spel på Handbolls-VM (mellan den 13 januari till den 30 januari). Vinner du så är det frid och fröjd och om du skulle förlora så får du tillbaka insatsen upp till 200 kronor.
  • För att få tillbaka pengarna så skickar du ett email till freebet@betsafe.com. Skriv handboll i ämnesfältet och sen i emailet så skriver du ditt användarnamn och spel-id. Du hittar informationen under ”Mitt konto” och spelhistorik.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: