Sverige Kroatien Handboll

Skrivet av Fredrik Andersson den 23 januari, 2011

Ikväll 23 januari 2011 klockan 18:10 ställs Sverige mot Kroatien i Handboll-VM. Vi har tittat lite närmare på oddsen hos spelbolagen och möjligheten för Sverige att vinna. Just nu är Sverige en seger ifrån en plats i semifinalen. Förlorar man ikväll mot Kroatien så blir det en avgörande match mot Danmark vilket känns väldigt svårt.

Sverige Kroatien odds

  • Sverige – 2.85
  • Oavgjort – 10.00
  • Kroatien – 1.65

Oddsen hos spelbolagen talar tyvärr sitt tydliga språk. Kroatien är favorit med runt 1.70 i odds medan Sverige ligger på runt 2.50. En fördel för Sverige är att man slår i underläge och folk förväntar sig att Sverige ska förlora ikväll. Ett spel till 2.50 i odds på Sverige ikväll känns faktiskt ganska lockande. Detta är en vinna eller försvinna match för Sverige och här kommer man verkligen att ge allt.

Kroatien har ett starkt vapen och det är Balic. Här kan ni läsa hur Sverige har planerat att stoppa Balic. Ska du titta på Sverige mot Kroatien i Handbolls-VM så startar sändningen klockan 18.00 på TV4.

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: