Odds på kulturbråket hos Unibet

Skrivet av Johanna Larsson den 15 januari, 2011

Nu finns det odds på kulturbråket som rasat de senaste dagarna. Alla följer vi med stort nöje storbråket mellan Svenska Akademins ständige sekreterare Peter Englund och den omskrivna författaren Björn Ranelid och undrar hur detta ska sluta. Peter Englund sågar Björn Ranelids författarskap men grymma uttalande om hans medverkan i Let´s Dance, så här låter det: ”Allt som kan hålla Björn borta från skrivandet välkomnas”. Björn kontrar genom att uppmana Peter Englund och övriga medlemmar i Svenska Akademin att ”ta sig ut ur kammaren och börja dansa”.

Nu kan du spela om bråket hos spelbolaget Unibet. Enligt Unibets odds kommer ingen i Svenska Akademin att lyssna på Björn Ranelid och ingen tror heller att han kommer att vinna Nobelpriset i litteratur. Detta otroliga bråk mellan två så kända kulturpersonligheter tror man knappt är sant vilket göra att Unibet var tvungna att ta fram odds på detta. Det är ju inte heller någon som tror att varken Peter Englund eller Horace Engdahl kommer att ta några danssteg framför Tony Irving i Tv4 programmet Let´s Dance vilket i och för sig hade varit väldigt roligt, tyvärr får vi nog inte uppleva det.

Du kan vinna 100 000 kronor om du tror på Ranelid

Här finns pengar att tjäna om du tror att Björn Ranelid kommer att bli invald i Svenska Akademin före 2016 eller att han kommer att vinna Nobelpriset i litteratur innan 2016. Satsa en hundralapp på att Ranelid får Nobelpriset och du kan få 100 000 kronor tillbaka i vinst. Inga dåliga odds får man säga, det skulle ge 1000 gånger pengarna och det kan man inte klaga på, eller hur?

Odds från Unibet

Kommer Björn Ranelid att bli invald i Svenska Akademin innan 2016?
Ja 75,00

Kommer Björn Ranelid att vinna Nobelpriset i litteratur innan 2016?
Ja 1000

Kommer någon av Svenska Akademins medlemmar att delta i Let´s dance innan den 31 januari 2016?

Torgny Lindgren
Ja 75,00

Christina Lugn
Ja 75,00

Horace Engdahl
Ja 150,00

Peter Englund
Ja 150,00

Skriv en kommentar

Föregående artikel:

Nästa artikel: